مجلس مجلس است و مجلس نخست از بدو نورمحمدی آغاز و به مجلس بیست و هفتم در مجلس شام و خطبه زینب خواتون ختم میشود.
این نسخه شامل جلد سوم نهایهالآمال است.
1
2
3
بسمله. الحمدلله الذی خلق محمدا صلی الله علیه و آله من نور قدسه و کان یقدسه و یمجده و یسجده تحت ظل عرشه فالبسه بلباس عضمته، و توجه بتاج کرامته.
نعمان بن بشیر گفت ببین همان کاریکه پیغمبر در حق ما میکرد تو نیز همان کن. الا لعنه الله علی الظالمین.
قد تم المجلد الثالث بید مولفه الحقیر فی الثامن عشر من شعبان ۱۳۲۸. سنه هزار و سیصد و بیست و هشت اتمام پذیرفت. التماس دعا دارم.
نوع خط:
رنگ مرکب:
تزئینات جلد:
نسخ.
مشکی.
مقوایی و روکش کاغذی با نقش ابر و باد و عطف پارچهای.
1
1
2
نسخه کامل است.
در ابتدای نسخه فهرست کتاب آمده و در انتها نیز سه صفحه در تعقیبان نماز به نقل از کتاب فلاح السائل آمده است. در آخر نسخه نیز جدولی برای استخاره با درج توضیحی در روش استفاده از آن آمده است.
عناوین و سرفصلهای متن در حاشیه مشخص گردیده است.
ماخذ فهرست: جلد ۱/ ۴۷، صفحه ۱۸۷-۱۸۸.
نک: ذریعه ۲۴/ ۳۹۲، دنا ۱۰/ ۸۶۱.
عین البکا کتاب مفصلی است شامل مجالسی مرتب در تاریخ زندگانی ائمه شیعه علیها السلام و شهادت آن حضرات با اشعاری از خود مولف و دیگران.
این کتاب به سال ۱۱۹۹ در کاشان با عناوین مجلس مجلس در ۲۲ باب که اثر حاضر مفید و مختصر آن اثر و چکیدهای از آن با عنوان «لب عین البکاء» است، تالیف شده.