این اثر در سال ۱۳۵۳ق./ ۱۹۳۴م. در قاهره و نیز در سال ۱۴۰۵ق./ ۱۹۸۴م. در بیروت به چاپ رسیده است.
2
بسمله؛ الحمدلله و سلام علی عباده الذین اصطفی؛ رویه الله سبحانه و تعالی یوم القیمه فی الموقف حاصله لکل احد من الرجال و النساء بلانزاع و ذهب قوم من اهل السنه الی آنها تحصل للمنافقین ایضا و ذهب آخروم الی آنها تحصل لکافرین ایضا ثم یحجبون بعد ذلک لیکون حسره علیهم و له شاهد رویناه عن الحسن البصری....
... قال ان الاظهر مساواتهم لهذه الامه فی الرویه و الله سبحانه اعلم قد تم و کمل کتاب الرویه بعنایت رب العالمین و حسن توفیقه
محل کتابت نامعلوم است.
رقم کاتب: تم تالیف الامام العالم العلامه و الحبر الفاضل الفهامه جلالالدین السیوطی سقیالله مثواه و جعل الجنه مثواه، آمین.
نوع خط:
تزئینات متن:
نوع کاغذ:
تزئینات جلد:
تزئینات نسخه:
نستعلیق تحریری.
عناوین و نشانیها مشکی؛ اندازه متن: ۵/۱۶*۵/۹ سم.
فرنگی نخودی نازک آهار مهره شده.
میشن یک لایی قهوهای روشن با عطف تیماج قهوهای تیره.
برگها مجدول و به رنگ قرمز میباشد.
4
1
2
1
به نظر میرسد این رساله از نسخ نادره بوده باشد، در سرچشمهها (منابع) و فهرستهای در دسترس نسخه دیگری از آن مورد شناسایی نگردید.
در آغازین برگ این مجموعه، نام برخی رسالههای این مجموعه نفیس و نیز یک بیت شعر به فارسی: گل نرگس نکو باشد به دیدن - و لکن تلخ باشد در چشیدن.
این رساله در حاشیه تصحیح گردیده است.
بر فراز برگ نخست چنین آمده است: کتاب تحفه الجلساپ فی رویه الله للنساء تالیف الامام الحافظ العلامه مجتهد العصر الشیخ جلالالدین السیوطی، قدس الله سره و نور ضریحه و قبره.
ماخذ فهرست: جلد ۲/۴۰، صفحه ۳۵۹-۳۶۰.
بنا به نوشته استاد قره بلوط، از این رساله نسخههایی در برخی کتابخانههای ترکیه، عراق، هند، ایرلند، سوریه و مصر موجود است.
رسالهای در بیان رویت باری تعالی در جهان دیگر از منظر اهل سنت و جماعت است که در آن مولف با دلایل نقلی، رویت خداوند از ناحیه زنان را نیز در چند باب اثبات مینماید.